94 Institut za razvoj obrazovanja - Radionice L.A.E.XXI
 

Radionice L.A.E.XXI

Kategorija obavijesti: Konferencije i seminari u Hrvatskoj

Vrijeme: uskršnji praznici 2008. godine.
Mjesto: KuC „LAMPARNA“, Labin

Radionice su namijenjene mladima u dobi od 17 – 22 godine koji žele razviti i unaprijediti vještinu snimanja filma ili imaju interesa za pisanje scenarija, filmsku glazbu, glumu.
Konačan cilj je snimiti film na jednu ili više tema iz Youth in Action programa Europske Unije, kao što je npr. socijalna uključenost i različitosti mladih u Europi.

Broj učesnika: do 6-šest mladih ljudi iz pojedine zemlje (Velika Britanija, Belgija, Hrvatska, Srbija i Makedonija).

Projekt pod radnim nazivom S.C.U.M.B., koji je iniciran tijekom «South-East Europe Contact Making Seminar(a)» održanom u Brightonu (UK), od 17.-21. travnja 2007., započet će povezivanjem učesnika u mailing listu, putem koje će izabrana grupa raditi na razvoju scenarija za planirani film, pod vodstvom stručne osobe, tj. profesionalnog scenariste. Nakon toga slijede radionice u KuC-u «Lamparna», Labin, na kojima će se osim pisanja scenarija, radit i na režiji, kameri, svjetlu, glazbi, glumi i montaži, uz različite zabavne aktivnosti, poput posjeta lokalnim znamenitostima (rudnik, stari grad, amfiteatar u Puli, i sl.), kupanje u Rapcu, glazbene večeri…itd.

Prijave slati do 15.10.2007. na: naim.cosmolab@gmail.com

tel. 052/857 041
mob. 095/8068473

Ispis

Priprema i polaganje TOEFL i GMAT testa
Strateski plan 2013-2015