767 Institut za razvoj obrazovanja - Približava se drugi EducationUSA sajam visokog obrazovanja
 

Približava se drugi EducationUSA sajam visokog obrazovanja

Zagreb, 13.04.2015.

Sajam američkih koledža i sveučilišta za tjedan dana u Hrvatskoj

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) poziva učenike i studente na EducationUSA sajam visokog obrazovanja koji će se održati u utorak, 21. travnja 2015. od 16 do 19 sati u hotelu Westin, Izidora Kršnjavoga 1, u Zagrebu. S preko 4.600 akreditiranih visokih učilišta, 21,2 milijuna upisanih studenata godišnje te rekordnih 886.052 međunarodnih studenata u akademskoj godini 2013.-14., SAD i dalje predstavlja vodeću obrazovnu destinaciju za međunarodne studente, te se nalazi na visokom  petom mjestu u svijetu po broju hrvatskih studenata koji studiraju u inozemstvu*. Više informacija o EducationUSA sajmu dostupno je na internetskoj stranici www.iro.hr  i Facebook stranici EducationUSA Croatia
https://www.facebook.com/EducationUSA.Croatia.

Na sajmu će se predstaviti 17 američkih sveučilišta i koledža među kojima su University of California Irvine i Univeristy of Arizona koji se svrstavaju među 100 najboljih sveučilišta u svijetu*. Posebno koristan dio sajma bit će kutak za standardizirane testove i obrazovno savjetovanje Instituta za razvoj obrazovanja (IRO) u kojemu će savjetnice EducationUSA mreže posjetiteljima pružati informacije vezane za polaganje potrebnih testova kao što su TOEFL, GMAT, GRE i SAT, kao i savjete za pronalazak studijskih programa i stipendija u SAD-u. 

Ulaz na sajam je slobodan uz obaveznu registraciju. Registracijski obrazac dostupan je na stranici: http://www.iro.hr/hr/informiranje-i-savjetovanje-o-visokom-obrazovanju/studiranje-u-sadu/educationusa-sajam-visokog-obrazovanja/.

Više pročitajte u priopćenju!

Ispis

Priprema i polaganje TOEFL i GMAT testa
Strateski plan 2013-2015