19 Institut za razvoj obrazovanja - Studiranje u SAD-u
 

Studiranje u SAD-u

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) je jedini ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj koji pruža informacije o američkom sustavu visokog obrazovanja i mogućnostima studiranja u SAD-u uz potporu U.S. Department of State i Američkog veleposlanstva u Zagrebu.

Kao ovlašteni centar za polaganje TOEFL, GMAT i ACT testa, IRO savjetuje učenike i studente kako odabrati studijski program, pronaći stipendiju, prijaviti se na američka sveučilišta, te se pripremiti i položiti potrebne testove.

Za više informacija o mogućnostima studiranja u SAD-u obratite se obrazovnoj savjetnici Maji Balen u uredovno vrijeme za stranke ili putem e-maila

EducationUSA je mreža centara za obrazovno savjetovanje o studiranju u SAD-u koji se nalaze u 170 zemalja i pružaju točne, sveobuhvatne i aktualne informacije o mogućnostima upisa na akreditirane američke koledže i sveučilišta.

EducationUSA mrežu podupire U.S. Department of State's Bureau of Educational and Cultural Affairs (ECA) koji promiče suradnju i razumijevanje među Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama.

EducationUSA centar u IRO-u korisnicima pruža:

Pridružite nam se na Facebooku i saznajte više o mogućnostima studiranja u SAD-u! Posjetite EducationUSA Croatia!

Saznajte više o mogućnostima studiranja u SAD-u:

Predstavništvo za Central European University
Institut za razvoj obrazovanja je ovlašteni predstavnik za Central European University (www.ceu.edu) u Hrvatskoj. CEU je sveučilište akreditirano i u SAD-u i u Mađarskoj koje se nalazi u Budimpešti i nudi diplomske i poslijediplomske programe iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike. Opširnije


U.S. Alumni Community of Croatia
U.S. Alumni Community of Croatia (www.usaccroatia.com) predstavlja zajednicu hrvatskih alumnija američkih sveučilišta i programa te povezuje članove hrvatske i američke akademske zajednice s ciljem poboljšanja suradnje i razumijevanja između hrvatskog i američkog društva. Opširnije

     
Informiranje i savjetovanje o mogućnostima studiranja u SAD-u podržavaju U.S. Department of State's Bureau of Educational and Cultural Affairs (ECA) i Američko veleposlanstvo u Zagrebu.

EducationUSA Academy

EducationUSA LL.M Sajam pravnih poslijediplomskih studijskih programa

EducationUSA sajam visokog obrazovanja

Ispis