93 Institut za razvoj obrazovanja - Proslava Tjedna međunarodnog obrazovanja
 

Proslava Tjedna međunarodnog obrazovanja

Zagreb, 02.11.2017.

Besplatna obrazovna savjetovanja u Institutu za razvoj obrazovanja, EducationUSA LL.M sajam i globalni online sajam američkih sveučilišta.

Institut za razvoj obrazovanja poziva srednjoškolce i studente na besplatna obrazovna savjetovanja koja će se održati u četvrtak, 16.11.2017. povodom Tjedna međunarodnog obrazovanja.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO), ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj, u suradnji s Američkim veleposlanstvom u Zagrebu, priključuje se proslavi Tjedna međunarodnog obrazovanja, koji se ove godine u čitavom svijetu obilježava od 13. do 17. studenoga 2017. godine.

IRO će u Hrvatskoj obilježiti Tjedan međunarodnog obrazovanja bogatim programom koji uključuje niz besplatnih obrazovnih savjetovanja o studiranju u SAD-u, EducationUSA LL.M sajam pravnih poslijediplomskih studijskih programa te virtualnim sajmom na kojem će se predstaviti više od 200 vrhunskih američkih sveučilišta.

U Hrvatskoj će središnje događanje Tjedna međunarodnog obrazovanja biti obrazovno savjetovanje o mogućnostima studiranja u SAD-u, koje će se održati 16. studenog 2017. od 16:30 do 19 sati u Institutu za razvoj obrazovanja u Zagrebu. Događanje će biti podijeljeno u tri besplatne tematske radionice, tijekom kojih će obrazovna savjetnica EducationUSA mreže predstaviti ključne korake za upis na studij u SAD-u, savjete za uspješno polaganje testova i pisanje prijavnih eseja potrebnih za studij u inozemstvu.

Svi zainteresirani moći će tijekom Tjedna međunarodnog obrazovanja, i to u srijedu 15.11.2017. od 10 do 22 sati, pratiti i globalni online sajam EducationUSA CollegeWeekLive International Students Day, na kojem će se predstaviti više od 120 vrhunskih američkih visokih učilišta: http://edusa.collegeweeklive.com/

DETALJAN PROGRAM DOGAĐANJA:

Ponedjeljak, 13.11.2017. od 18 do 20 sati (Zagreb)

EducationUSA LL.M sajam pravnih poslijediplomskih studijskih programa (LL.M) američkih visokoobrazovnih institucija. Sajam će se održati u prostorijama hotela Sheraton u Zagrebu, u Ulici kneza Borne 2. Ulaz besplatan uz obeznu  registraciju putem poveznice.

Srijeda, 15.11.2017. od 10 do 22 sati (online događanje)

EducationUSA CollegeWeekLive International Students Day, virtualni sajam američkih sveučilišta. Za registraciju i pristup Sajmu posjetite poveznicu: http://edusa.collegeweeklive.com/

Na interaktivnom virtualnom sajmu predstavit će se više od 200 vrhunskih američkih sveučilišta, a savjete za upis na američka sveučilišta pružat će EducationUSA savjetnici iz cijelog svijeta.

Četvrtak, 16.11.2017. od 16:30 do 19:00 sati (Zagreb)

Besplatna obrazovna savjetovanja za studij u SAD-u

Lokacija: Institut za razvoj obrazovanja (IRO), Trg Nikole Zrinskog 9

  • 16:30 - 17:00 sati: Polaganje standardiziranih testova za studij u inozemstvu: TOEFL, SAT, GMAT
  • 17:00 - 18:00 sati: Pisanje prijavnih eseja za upis na inozemna sveučilišta
  • 18:00 - 19:00 sati:Vodič kroz studij u SAD-u: 5 koraka za upis na američka sveučilišta

Ulaz na sva događanja je slobodan, uz obaveznu prethodnu predbilježbu dolaska na pojedino savjetovanje u IRO-u putem e-maila na iro@iro.hr (potrebno je poslati ime i prezime, e-mail adresu i broj mobitela).

Više informacija možete pronaći na Facebook stranici EducationUSA Croatia.

Tjedan međunarodnog obrazovanja zajednička je inicijativa U.S. Department of Education i U.S. Department of State koja se ove godine održava od 13. do 17. studenoga 2017. godine te se obilježava u cijelom svijetu. Tjedan međunarodnog obrazovanja ističe važnost i prednosti akademske mobilnosti i internacionalizacije obrazovanja.

Ispis

Priprema i polaganje TOEFL i GMAT testa
Strateski plan 2013-2015