93 Institut za razvoj obrazovanja - Predavanja predstavnika američkih sveučilišta na EducationUSA sajmu visokog obrazovanja
 

Predavanja predstavnika američkih sveučilišta na EducationUSA sajmu visokog obrazovanja

Zagreb, 03.04.2017.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) poziva učenike i studente na predavanja predstavnika američkih sveučilišta koja će se održati uoči EducationUSA sajma visokog obrazovanja u srijedu, 12. travnja 2017. od 15 do 16 sati u hotelu Sheraton, Kneza Borne 2, u Zagrebu. Prije službenog otvorenja sajma, predstavnici američkih sveučilišta održat će predavanja o američkom sustavu visokog obrazovanja, postupku prijave i financijskoj potpori za studij u SAD-u.

Teme i govornici predavanja:

  • Andrea Vagi, NYU Abu Dhabi: Kako sastaviti uspješnu prijavu za američka sveučilišta?
     
  • Anna McCullough, Kansas State UniversityDvopredmetni studij na američkim sveučilištima: što, zašto, kako?

Ulaz na predavanja je slobodan uz obaveznu prethodnu predbilježbu na sljedećoj poveznici: 
https://goo.gl/forms/NZ5Y3Dfyu0eE5Ndb2

Nakon predavanja posjetitelji će imati priliku posjetiti štandove američkih izlagača na sajmu. Na sajmu će se predstaviti 9 visokih učilišta iz 7 američkih saveznih država. Uz to, obrazovne savjetnice EducationUSA mreže i stipendisti prestižnog američkog programa stipendiranja Fulbright posjetiteljima će pružati savjete o izboru, financijskoj potpori, prijavi za studij u SAD-u te standardiziranim testovima kao što su TOEFL, SAT, ACT i GMAT.

Više informacija o EducationUSA sajmu dostupno je na internetskoj stranici http://www.iro.hr/ i Facebook stranici EducationUSACroatia https://www.facebook.com/EducationUSA.Croatia.

Želiš studirati u SAD-u? Dođi na EducationUSA sajam!

Ispis   Pošalji link

Priprema i polaganje TOEFL i GMAT testa
Strateski plan 2013-2015