767 Institut za razvoj obrazovanja - Sutra okrugli stol u Zagrebu "Kako građanima približiti informacije o kvaliteti visokih učilišta u Gradu Zagrebu?"
 

Sutra okrugli stol u Zagrebu "Kako građanima približiti informacije o kvaliteti visokih učilišta u Gradu Zagrebu?"

Zagreb, 15.03.2017.

Kampanja QUALITYWATCH promovira inovativan pristup razvoju kulture kvalitete u visokom obrazovanju i najavljuje okrugli stol u Zagrebu 

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) poziva sve zainteresirane građane na sudjelovanje u javnom okruglom stolu pod nazivom „Kako građanima približiti informacije o kvaliteti visokih učilišta u Gradu Zagrebu?“ koji će se održati u četvrtak, 16.03.2017. u Kući Europe u Zagrebu u trajanju od 9h do 13h. Za sudjelovanje na okruglom stolu možete se prijaviti putem poveznice

Na okruglom stolu predstavit će se rezultati ovog projekta, s posebnim naglaskom na provedeno istraživanje te različite alate i preporuke razvijene u tijeku projekta koji nude inovativna rješenja za unapređivanje kvalitete visokog obrazovanja. Time će građani i nadležne institucije dobiti konkretna rješenja i prijedloge koji mogu pozitivno djelovati na daljnje unaprjeđenje kvalitete visokog obrazovanja.

Okrugli stol dio je kampanje i projekta „QUALITYWATCH: Aktivna uloga organizacija civilnog društva u praćenju i promociji kvalitete u visokom obrazovanju u Hrvatskoj” kojeg je financirala Europska unija u okviru programa IPA i kojim je upravljao Institut za razvoj obrazovanja (IRO). 

Više možete saznati u priopćenju za javnost.

Ispis   Pošalji link

Priprema i polaganje TOEFL i GMAT testa
Strateski plan 2013-2015