767 Institut za razvoj obrazovanja - Otvorene prijave za pune stipendije na Central European University
 

Otvorene prijave za pune stipendije na Central European University

Zagreb, 22.11.2017.

Institut za razvoj obrazovanja, ovlašteni predstavnik Central European University-a (CEU) za Hrvatsku, objavljuje natječaj za upis i stipendije na CEU-u za akademsku godinu 2018./19. 

CEU je sveučilište za diplomsko (Master) i poslijediplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike koje se nalazi u Budimpešti. CEU izvodi 49 međunarodno priznatih studijskih programa na engleskom jeziku te omogućuje financijsku potporu za studij većini upisanih studenata. 

Na CEU studira više od 1500 studenata iz preko 115 zemalja svijeta, što studijsko iskustvo čini izrazito međunarodnim.  CEU svake godine dodjeljuje stipendije svojim studentima u ukupnoj vrijednosti od 13 milijuna eura, uz dodatnih 9 milijuna eura potpore u svrhu usavršavanja i istraživanja. Pune stipendije pokrivaju troškove programa, smještaja, zdravstvenog osiguranja te osiguravaju mjesečni džeparac za preostale životne troškove. Tijekom studija studenti se mogu prijaviti za dodatnu potporu u svrhu usavršavanja, putovanja ili istraživanja.  

Natječaj je objavljen na internetskom portalu www.stipendije.infoa prijave na natječaj za kandidate iz Hrvatske su moguće putem poveznice

Glavni rok za prijavu za akademsku godinu 2018./2019. je 1. veljače 2018. godine.

Više informacija saznajte putem poveznice

Dodatne upite o CEU možete uputiti na kontakt ovlaštenog predstavnika CEU za Hrvatsku:

Institut za razvoj obrazovanja
Trg Nikole Zrinskog 9, 10000 Zagreb
T: 01/4817-195
E: mbalen@iro.hr
W: www.iro.hr

Ispis

Priprema i polaganje TOEFL i GMAT testa
Strateski plan 2013-2015